ANSATTE

Bli bedre kjent med de ansatte i Gulldia

 

 

 

Silje Holthe Lunder
Silje@gulldia.no

Silje Holthe Lunder er administrerende direktør og smykkedesigner hos Gulldia Design. Hun er utdannet ved BI (NVH) Norges Varehandels Høyskole, og har 13 års arbeidserfaring i gullsmedbransjen. 
Silje er tredje generasjon grunder i gullsmedfaget. Både hennes besteforeldre og foreldre startet bedrifter med utgangspunkt i en lidenskapelig interesse for mote, smykker og edle metaller. Siljes trang til å skape nye, spennende smykker er derfor et resultat av over 60 års familietradisjon. Bestemor Astri Holthe var kjent langt utover Norges grenser for blant annet sine vakre tinnsmykker og ikke minst Juleplatten som hun designet i 25år. Siljes mamma Astri Hilde Holthe Lunder ble kjent for sine aha- smykker, en sølvkolleksjon som i mange år var Norges ledende. Etter å ha vokst opp i en familiebedrift vet hun godt hva som kreves av hardt arbeid og egeninnsats for å lykkes. Silje har gjennom mange år opparbeidet god kunnskap og erfaring både innen design og produktutvikling, men også forhandlinger og kommunikasjon med internasjonale leverandører.Hilde M. Sporaland
Hilde@gulldia.no

Hilde M. Sporaland er Salgs- og markedssjef hos Gulldia Design. Hilde har 14 års erfaring fra gullsmedbransjen, og har de siste årene jobbet som produktsjef for produktgruppen gull og diamanter. I løpet av årene som produktsjef fikk hun en grundig opplæring og innføring i bransjen av Hilde Holthe Lunder og Arne Lunder. Denne kunnskapen tar hun med seg videre inn i Gulldia Design AS. Hun har også en videreutdanning via GIA (Gemological Institute Of America). Hilde tar med seg en bred erfaring fra salgs- og markedsføring. Hennes visjon er å synliggjøre Gulldia i markedet, både via sosiale medier, og tradisjonelle kanaler. Gulldia vil fremstå som en innovativ og spennende leverandør til utvalgte gullsmedforretninger i Norge. Ved å kombinere tradisjon og nytenkning blir resultatet fantastisk.