OM VÅRE KOLLEKSJONER

Les mer om våre kolleksjoner

 Her er et utvalg av våre kolleksjoner. GD Gulldia Signatur-kolleksjonen er designet av Silje Holthe Lunder. Hun er tredje generasjon gründer og designer i gullsmedfaget. Både besteforeldre og foreldre startet bedrifter med utgangspunkt i en lidenskapelig interesse for mote, smykker og edle metaller. Siljes trang til å skape nye, spennende smykker er derfor et resultat av over 60 års familietradisjon.

Gulldia Signatur
-smykkene sammenfatter både det klassiske og elegante i et moderne formspråk. Smykkene er håndlaget i ekte sølv med cubic zirkonia-stener. Enten store og alene eller mange og små. Smykkene skal være synlige. De skal vise din identitet. De skal løfte seg over hverdagen og gi deg det lille ekstra. Og at kvalitet er en viktig del i dine valg. Derfor blir også hvert enkelt smykke, etter at overflaten er grundig polert, belagt med rhodium eller ekte gull. Rosèfarget gull står også sterkt i motebildet.    
GD 100 DIAMONDS – 100 diamanter i hvert smykke! 100 diamanter i Wesselton SI-kvalitet. Hver stein er fattet av dyktige håndverkere. Samlet utgjør de magi i skjønneste form. 100 DIAMONDS-kolleksjonen er fremstilt i 585/- hvitt gull. Dette er det vanligste gullet i Norge. Men med 100 diamanter er det uvanlige smykker. I hvert halssmykke er det 100 diamanter, i hver ring er det 100 diamanter. I ørepynten er det 50 diamanter i hver del, 100 diamanter til sammen. 
GD 100 DIAMONDS-smykkene leveres i markedets vakreste smykkeetui!
Ekte, variert, stilsikker og i tiden. Et stort utvalg aktuelle sølv- og gullsmykker til rimelige priser. Dette kjennetegner GD Gulldia Classic kolleksjonen. GD Gulldia Classic inneholder smykker til både barn, ungdom og voksne, og er håndlaget i ekte sølv og gull. I kolleksjonen er det både moderne og klassiske smykker, og noe for enhver smak.  Noen av smykkene inneholder vakkert slipte zirkonia-steiner, mens andre har små, ekte diamanter.

GD Gulldia Classic presenteres oversiktlig på brett som er plassert i lekre montere. Halssmykker, ørepynt og armbånd: til hvert smykke følger et vakkert smykkeetui. For at sølvsmykkene ikke skal misfarges (bli gule), legges et lag med rhodium utenpå. Rhodium er et sølvfarget edelmetall som koster like mye som gull.

GD Gulldia Classic kolleksjonen, smykker til alle!
GD GULLDIA SOLITAIRE er klassiske en-stens-smykker i hvitt gull med vakre diamanter. Designet for å sette diamanten i fokus. Men også for at smykket skal være behagelig å bære. Legg merke til ringenes myke og elegante former med en ringskinne som er lett, innvendig avrundet. 

 

     

GD GULLDIA BRUD gjør deg enda vakrere på den store dagen. Disse sølvsmykkene med zirkonia eller perler er med på å løfte antrekket fra flott til fantastisk. Avhengig av brudekjolens utforming vil alltid et passende halssmykke, armbånd eller ørepynt være tilbehøret som skaper det helt spesielle helhetsinntrykket.

Vakre smykker til magiske øyeblikk!